نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
مرجع كد آهنگ و بزرگترین آرشیو كد آهنگ مجاز تقدیم می كند:

کد آهنگ تیك و تیك از بابك جهانبخش



برای دریافت كد آهنگ به ادامه مطلب بروید...



:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 23
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
مرجع كد آهنگ و بزرگترین آرشیو كد آهنگ مجاز تقدیم می كند:

کد آهنگ ساده دل از آرش یوسفیان



برای دریافت كد آهنگ به ادامه مطلب بروید...


:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی


فقط كد آهنگ مجاز قرار میگیرد...



با تشکر


مدیریت مرجع کد آهنگ مجاز



:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

پخش سريال «ساعت شني» از اواسط آذر ماه امسال در شبكه‌ي اول سيما آغاز شد و تلويزيون با به روي آنتن بردن اين مجموعه براي نخستين بار شيوه جديد پخش سريالها به صورت يك شب در ميان را امتحان كرد.

سريال «ساعت شني» كه همزمان با پخش، با مخالفان و موافقان بسيار همراه شد، يك هفته قبل از ماه محرم و آغاز پخش سريال مناسبتي شبكه‌ي اول، به صورت هفتگي (شنبه‌ شبها) به روي آنتن رفت؛ با اتخاذ چنين سياستي، سريال «ساعت شني» باز هم در پخش با مشكل مواجه شد، به نحوي كه شاهد پخش قسمتي از اين سريال در روزي به غير از زمان اعلام شده (يكشنبه اول بهمن ماه) بوديم.

سريال «ساعت شني» در قسمتهاي پاياني همچنين با افزايش زمان هر قسمت همراه بود، به نحوي كه برخي قسمتهاي اين مجموعه حتي بيش از يك ساعت به طول انجاميد. برخي از قسمتهاي پاياني اين سريال نيز در روز بعد تكرار نشد.

اين سريال باز هم زمان پخش آخرين قسمت از اين مجموعه بر اساس روال معمول و تعيين شده (شنبه‌ها )نخواهد بود.



:: بازدید از این مطلب : 242
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

قوانين جديد رسانه‌يي كانادا مورد انتقاد كمپاني‌هاي بزرگ پخش در اين كشور قرار گرفت.

براساس قوانين جديد، هر كمپاني پخش و يا شخصيت حقوقي تنها مي‌تواند دو رسانه در اختيار داشته باشد.

به اين ترتيب هر كمپاني پخش نهايتا مي‌تواند دو شبكه راديويي، تلويزيوني و يا روزنامه را اداره كند.

كميته‌ي ارتباطات دوربرد و راديو، تلويزيون كانادا (CRTC) هدف از اين تصميم را اطمينان پيدا كردن از وجود صداهاي متفاوت در دنياي رسانه‌هاي اين كشور عنوان كرده است.

تصميمات جديد به شدت مورد انتقاد كمپاني‌هاي بزرگ پخش كشور كانادا واقع شده است.

‌با وجود تصميمات جديد حس رقابت بين كمپاني‌هاي پخش از بين خواهد رفت. به اين ترتيب هر كمپاني تنها مي‌تواند دو شبكه راديويي يا تلويزيوني را اداره كند و تصور مي‌شه كه اين امر موجب شود تا كمپاني‌ها نتوانند رضايت خاطر مخاطبينشان را جلب كنند؛ در حال حاضر تعداد زيادي از كمپاني‌ها، پخش و چند شبكه راديويي و تلويزيوني را اداره مي‌كنند و نمي‌دانم با تصويب قوانين جديد تكليف اين شبكه‌ها چه خواهد شد.



:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی



:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
«ناهماهنگي ضرباهنگ بخش‌هاي كودكي با ساير سكانس‌ها»
بازي‌هاي خوب از ويژگي‌هاي ثابت ساخته‌هاي عياري

انتقاد درباره‌ي قسمت‌هاي پخش‌شده‌ي «روزگار قريب»: ضرباهنگ بخش‌هاي مربوط به كودكي دكتر قريب ، سفر او و خانواده‌اش به گرگان و بازگشت آن‌ها به تهران چندان با ساير سكانس‌ها هماهنگي ندارد.

 در اين بخش‌هايي هم قصه و هم كارگرداني افت مي‌كند، اين درحاليست كه سكانس‌هاي مربوط به بيماري دكتري قريب و بستري شدنش در بيمارستان، ضرباهنگ خوبي دارد.

 انجام پژوهش‌هاي كافي براي ساخت اين سريال، نقطه‌ي قوت آن است:«روزگار قريب» همانند اغلب آثار كيانوش عياري از تحقيق كافي برخوردار است و در آن در كنار طرح موضوع اصلي (زندگي دكتر قريب) به موارد فرعي پرداخته شده كه براي مخاطب جذاب است.

با اشاره به ويژگي‌هاي كلي ساخته‌هاي عياري: در آثار او ريتم بازي‌ها تند است، تلاش مي‌شود از به تصويردرآمدن اتفاقات و بازي‌هاي تصنعي جلوگيري شود و زندگي در آن جريان داشته باشد. علاوه بر آن در ساخته‌هاي او تنش وجود دارد. ريتم مناسب و دقت روي جزئيات صحنه، قصه و بازي از ديگر ويژگي‌هاي كارهاي عياري است.

درباره‌ي بازي‌هاي بازيگران «روزگار قريب» : بازي‌هاي خوب از ويژگي‌هاي ثابت ساخته‌هاي عياري است كه اين‌كار سهل و ممتنع است. شايد برخي فكر كنند كه بازيگران در كارهاي عياري ديالوگ‌هايي را مي‌گويند و از صحنه خارج مي‌شوند. در صورتي‌كه بازي‌هاي آثار او به زندگي نزديك است و ضرباهنگ تندي دارد و عياري اين كار دشوار را خيلي‌خوب انجام مي‌دهد.

 بازيگران ساخته‌هاي عياري وسط حرف يكديگر مي‌پرند و در مدت كوتاهي بايد كنش و واكنش نشان دهند و گاهي اوقات هنگام بازي چندكار را با هم انجام دهند.همين ويژگي‌ها موجب تمايز بازي‌هاي سريال‌هاي او از ساير مجموعه ها مي‌شود.

 در «روزگار قريب» علاوه بر هنرپيشگان ماهري چون مهدي هاشمي و رضا بابك، بازيگران متوسط هم بازي خوبي در اين سريال ارايه داده‌اند. از سوي ديگر شيوه‌ي كارگرداني عياري نيز سهل و ممتنع است؛ چراكه كارگرداني در آثار او ديده نمي‌شود كه اين نوع كار كردن نيز بسيار دشوار است.

درباره‌ي ضعف‌ها و قوت‌هاي «روزگار قريب» با توجه به توانايي و سابقه‌ي عياري بيان شده است والا اين سريال بهتر از برخي از مجموعه‌هاي ديگر سريال جاري تلويزيون است.

 درباره‌ي جايگاه «روزگار قريب» در ميان سريال‌هاي پيشين عياري (خانه به خانه و هزاران چشم) : «هزاران چشم» در بين سريال‌هاي ديگر اين كارگردان بهتر بوده است البته شايد «روزگار قريب» هنوز به نقطه‌اي نرسيده است كه ما را درگير كند.

«هزاران چشم» يك اثر فوق‌العاده بود كه نه تنها يكي از كارهاي درخشان عياري محسوب مي‌شود بلكه يكي از بهترين ساخته‌هاي سيماست.نوع ساختار اين سريال، يك اتفاق در تلويزيون بود كه متأسفانه ادامه پيدا نكرد.

ساخت آثاري چون «هزاران چشم» از عهده‌ي كارگردان هايي چون عياري برمي‌آيد كه مي‌تواند قصه‌هاي ساده را با اين كيفيت خوب و عمق روايت كنند.

كه عياري«تند تند»فيلم بسازد و اظهار كرد: عياري، كارگرداني است كه به اندازه‌ي توانايي‌هايش به حقش نرسيده است. توانايي‌هاي او در عرصه ي فيلم‌سازي بيشتر از آن اندازه‌اي است كه تاكنون عرضه كرده است.عياري سازنده‌ي دو – سه اثر از درخشان ترين فيلم هاي پس از انقلاب است و معتقدم در حد يك كارگردان سطح بالاي بين‌المللي است.



:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

سريال«پريدخت»ازنگاه منتقدان؛
پاورقي عاشقانه كه محرم به آن سنجاق شد

 

سريال «پريدخت» كه در ايام محرم از شبكه دو سيما پخش شد، بمانند بسياري از پروژه‌هاي مناسبتي سيما، با مشكل كمبود وقت مواجه بود. با اين حال حضور عوامل حرفه‌اي در اين سريال، تا حدودي مانع از پررنگ شدن برخي مشكلات موجود شد. مجموعه تاريخي

«پريدخت» با حضور افرادي چون سامان مقدم (در سمت كارگردان) و ليلا حاتمي و علي مصفا (به عنوان بازيگر) ساخته شد و نگارش فيلمنامه آن را احمد رفيع‌زاده بر عهده داشت كه سريال «ساعت شني» را هم او نوشته بود.

انتقادات به متن و ضرباهنگ سريال باز است

اين سريال، يك پاورقي عاشقانه بود كه محرم به آن سنجاق شده بود.

«پريدخت» ضرباهنگ كندي داشت .اين در حالي‌ است كه سريال‌هاي مربوط به مقاطع پرتنش تاريخي بايد از ريتم تندي برخوردار باشند.

 به دليل بي‌نظمي در پخش اين سريال، مخاطب سرنخ قصه را از دست مي‌داد؛ از سوي ديگر تكرار سريال براي اثري كه قرار است در 12 قسمت روي آنتن رود، تمهيد خوبي نيست؛ بنابراين بهتر بود ترتيب پخش آن، از ابتدا مشخص مي‌شد.

پخش يك سريال خوش‌ساخت با موضوع ماه محرم و يا پس‌زمينه‌اي از آن، در دهه اول اين ماه به خودي خود خوب است؛ اما در«پريدخت» ماه محرم چندان پررنگ نبود و قصه اين سريال به گونه‌اي بود كه پخش آن را در هر زمان ديگري امكان‌پذير مي‌كرد.

با اشاره به پايان‌بندي اين سريال به گونه‌اي نامناسب و ناقص جمع‌وجور شد و در واقع سازندگان سريال سر و ته قصه را به هم آوردند؛ البته اين‌كار لطمه زيادي به سريال زد.

«پريدخت»اگر چنين اشكالاتي نداشت مي‌توانست به سريالي ديدني تبديل شود اما خيلي زود از خاطر همه مي‌رود؛ چراكه با سريال‌هاي مشابه خود مانند «شب دهم» كه اثري ماندگار بود، فاصله زيادي دارد.

درباره پريدخت متن اين سريال شتاب‌زده به نگارش درآمده بود؛ البته كارگردان مي‌توانست با استفاده از اين متن ضعيف، دست‌كم فضاهاي جذابي خلاق كند. اما در نهايت فضاسازي تكراري بود.از سوي ديگر از بازيگر‌هاي اين سريال قبلا كارهاي بهتري ديده بوديم؛ البته آنان در اين سريال نيز تلاش زيادي براي ايفاي نقش خود كردند، اما زحمات آنان به هدر رفت.

«پريدخت» يك پاورقي عاشقانه توصيف مي كند كه محرم به آن سنجاق شده بود.

فيلم‌نامه«پريدخت» كاستي‌هاي زيادي داشت.متن سريال علي‌رغم برخورداري از دست‌مايه‌هاي خوب و طرح سه مقطع پرتنش تاريخ ايران، از انسجام لازم برخوردار بود.

در«پريدخت» سه مقطع تاريخي را مي‌بينيم. دوران رضاشاه، زمان وابستگي آشكار ايران به انگليس و سپس آمريكا و ايجاد محدوديت در برگزاري مراسم تعزيه و مساله كشف حجاب در اين سريال مطرح شده بود.علاوه بر آن در اين سريال به قتل عام مردم در مسجد گوهرشاد و پيدايش سرمايه‌داري جديد در ايران نيز پرداخته شد؛ اما فيلم‌نامه‌نويس نتوانست اين اتفاقات را به خوبي دراماتيزه كند.

با اشاره به مثلث عشقي اين سريال روي اين موضوع دقت بيشتري شده بود؛ اين درحاليست كه قصه‌هاي فرعي اين سريال بسيار تكراري بود و فضاهاي آن شباهت‌هايي با سريال‌هايي چون«كيف انگليسي» داشت.

درباره كارگرداني«پريدخت» سامان مقدم ثابت كرده‌است كه فيلم‌نامه‌هاي خوب را بهتر مي‌تواند كارگرداني كند؛ البته سكانس‌هاي مربوط به ماجراهاي رمانتيك سريال قوي‌تر اجرا شد و بهتر با مخاطب ارتباط برقرار كرد؛ اما در بخش‌هاي ديگر شاهد استفاده زياد از كليشه‌ها بوديم. به طور كلي «پريدخت» اجراي دلچسبي داشت كه ميزانسن‌هاي آن دقيق و دكوپاژش خوبي بود؛ البته ضرباهنگ سريال كند بود.

سريال‌هايي كه به وقايع تاريخي به ويژه مقاطع پرتنش مي‌پردازند بايد از ريتم تندي برخوردار باشند؛ اين درحاليست كه در«پريدخت» اين اصل رعايت نشده بود و حتي ضرباهنگ كند سريال، بر عملكرد بازيگران نيز تأثير منفي گذاشته بود.

درباره بازي بازيگران«پريدخت»بعضي بازيگران مانند كامبيز ديرباز (در نقش نصرت) انتخاب‌هاي مناسبي نبودند؛ چراكه نصرت يك فرد درون‌گرا بود و بايد بازيگري براي ايفاي اين نقش انتخاب مي‌شد كه مي‌توانست اين ويژگي را بهتر به نمايش بگذارد.

ليلا حاتمي (پريدخت) به خوبي از ايفاي نقش خود برآمده بود

 علي مصفا نادر) تا حدودي توانسته بود نقش خود خوب را ايفا كند؛ داريوش ارجمند (پهلوان) و عباس اميري (ميرزا) هم به خوبي بازي كرده بودند.

اين سريال در مقايسه با ساير مجموعه‌هاي شبكه دو مجموعه متوسطي بود. طرح و سوژه اوليه آن اگرچه بكر نبود ولي توانست مخاطبان را به خود جذب كند.

متن«پريدخت» ملغمه‌اي از داستان‌ها، نمايشنامه‌ها و سريال‌هاي ديگر بود ،اين سريال از نظر ساختاري و داستاني مشابهت‌هايي با مجموعه «پس از باران» داشت. متن آن به نوشته‌هاي محمود استاد محمد نزديك بود؛ حتي رگه‌هايي از آثار محمود دولت‌آبادي نيز در «پريدخت» ديده مي‌شد. علاوه بر آن گاهي ديالوگ‌هاي اين سريال شبيه نوشته‌هاي شادروان اكبر رادي بود.

با اشاره به پرداخت شخصيت‌هاي«پريدخت» متن اين سريال در اين زمينه با كاستي‌هاي روبه‌رو بود؛ چراكه شخصيت‌هاي آن مانند «پهلوان اكبر» پخته نبودند. از سوي ديگر شخصيت «نصرت» غلوآميز بود. سكوت او گاهي آزاردهنده بود كه حكايت از ناداني او داشت. اين درحاليست كه فيلم‌نامه بر اين نكته تأكيد مي‌ كرد كه نصرت با منش پهلواني رشد يافته است.

ريتم«پريدخت»كند بود، فضاي اين سريال پر از غم و اندوه بود؛گويي همه مردم آن مقطع زماني غمزده بودند و هيچ‌يك از آن‌ها جرأت يا توان بيان درد و اندوه خود را نداشتند؛ در صورتي‌كه در واقعيت مردم چنين رفتاري نداشتند.

يكي از مهم‌ترين اشكالات توليد سريال‌هاي تلويزيوني شتاب در ساخت آن‌هاست كه اين كاستي به وضوح در «پريدخت» به ويژه پايان‌بندي آن ديده شد.

درباره بازي بازيگران «پريدخت» ليلا حاتمي به خوبي از عهده ايفاي نقش «پريدخت»برآمده بود؛ هرچند كه گاهي سردي و بي‌روحي شخصيت او هم‌سو با ديگر مردم شهر بود.علي مصفا بازي درخشاني نداشت و در اين سريال معمولي ظاهر شد. داريوش ارجمند نيز درحال تبديل‌شدن به كليشه است. اين درحاليست كه او هنرپيشه توانمندي است اما در اين سريال سامان مقدم نتوانست از اين توانايي ارجمند در آفرينش بهتر«پهلوان اكبر»سود ببرد؛ با اين‌حال اين نقش قابل باور بود.

بازي حسن پورشيرازي در نقش دايي با ساير كارهايش تفاوت چنداني نداشت و در حقيقت بازي او ويژگي خاصي نداشت. از سوي ديگر كامبير ديرباز علي‌رغم اين‌كه بازيگر توانمندي است، اما به خوبي از عهده ايفاي نقش نصرت برآمده نيامده بود.به طور كلي به نظر مي‌آيد كارگردان«پريدخت»محدوده‌هايي را براي بازيگران اين سريال در ايفاي نقش‌هايشان مشخص كرده و اختيار زيادي به هنرپيشگان نداده بود.

در اين سريال شتاب‌زدگي بسيار آشكار بود و تدوين بد آن به كارگرداني يكدست سامان مقدم ضربه زده بود؛ چراكه چنين نمابندي‌هايي از اين كارگردان بعيد است.

فيلم‌نامه اين سريال بسيار جذاب‌تر مي‌توانست باشد البته موضوع داستان«پريدخت» چندان مرتبط با محرم نبود و نويسنده تلاش كرده بود كه روابط جاري در سريال را به نوعي با اين مقطع زماني پيوند بزند. بنابراين اين سريال امكان پخش در هر زمان ديگري داشت.

در ساخت سريال‌هاي مناسبتي ويژه محرم انتظار پيشرفت داريم و دوست داريم سريال‌هاي بهتري از «شب دهم» كه اثر شاخصي محسوب مي‌شود، ببينيم.

 



:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

اين سريال در جايگاه سوم كارهاي كمال تبريزي قرار مي‌گيرد
نگاه تلويزيون
به تاريخ مهربانانه‌تر شده است

 کمال تبریزی با حدود 30 درصد از توانايي‌هاي خود « شهريار»‌را ساخت و اگر او در شرايط بهتري مي‌توانست اين سريال را به تصوير بكشد توانايي خلق يك شاهكار را داشت.

اگر سريالي مثل « شهريار» با بودجه‌ي بيشتري ساخته مي‌شد و تبريزي مي‌توانست با 80 تا 100 درصد توانايي خود آن را بسازد يك شاهكار خلق مي‌شد.

درباره جايگاه « شهريار» در بين سريال‌هاي ساخته شده به كارگرداني تبريزي اين سريال در جايگاه سوم قرار مي‌گيرد چرا كه در اثر خيلي او به نام‌هاي «‌دوران سركشي»‌و «‌ليلي با من است» خط شكن بودند.

و درباره‌ي بازي بازيگران سريال « شهريار‌بازيگر نقش جواني « شهريار»‌بازيگر نيست اما عملكرد او خللي در اثر وارد نمي‌كند. در كل بازي‌ها در اين سريال چندان سطح بالا نيست البته پيام دهكردي به خوبي از ايفاي نقش خود برآمده است.

عليرغم آن كه به نظر مي‌آيد اين سريال با امكانات محدودي توليد شده است فيلمنامه‌ي قابل قبولي دارد و تبريزي توانسته است با گنجاندن جزئيات تاثيرگذار بار دراماتيك مناسبي به فيلمنامه تزريق كند.

اكنون اظهارنظر درباره قوام شخصيت‌هاي « شهريار» زود است چرا كه شخصيت پردازي شخصيت هاي تاريخي با شخصيت‌هايي كه در خيال نويسنده پرورش مي‌يابند، تفاوت دارد. البته تبريزي تا حدودي توانسته اس تبه شهريار نزديك شود.

انتقادات مطرح شده به طراحي لباس اين سريال افرادي چون تبريزي كه سريال تاريخي مي‌سازند به مواردي چون پوشش مقطع تاريخي مورد نظر اشراف دارند و با توجه به بودجه و امكانات محدود تلاش مي‌كنند كه بهترين و نزديكترين پوشش را ارايه دهند بنابراين با توجه به شرايط موجود گرچه اين گونه انتقادات به « شهريار» وارد است اما چندان جدي نيست.

در زمينه‌ي نوع استفاده از زبان فارسي و آذري در « شهريار» اين انتقادات را نمي‌توان چندان وارد دانست چرا كه حتي اگر تبريزي هر تصميم ديگري درباره‌ي ادامه‌ي ديالوگ به زبان فارسي يا آذري مي‌گرفت، عده‌يي به عملكرد او اعتراض مي‌كردند.

نگاه سيما به تاريخ مهربانانه‌تر شده است پيش از اين در سيما سريال‌هايي درباره‌ي تاريخ معاصر ساخته مي‌شد كه انگيزه‌هاي سياسي در ساخت آن بود ولي در سال‌هاي اخير، تلويزيون هر چند محدود، آثاري درباره چهره‌ها و شخصيت‌هاي تاريخي مي‌سازد اما جاي تقدير دارد. اگر اين نگاه مهربانانه سرلوحه‌ي كار سيما قرار بگيرد و بودجه و توجه بيشتري صرف سريال‌سازي درباره‌ي شخصيت‌هاي تاريخي شود، بسيار بهتر است.



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

راههاي ارتباط با ديگران

اغلب ما نگران هستيم، تحقير بشويم يا مورد بي اعتنايي ديگران قرار بگيريم. به همين دليل، هميشه سعي مي كنيم در برخورد با اشخاص و حتي در مواقع گرفتاري، رفتاري مثبت داشته باشيم.با اين طرز برخورد اشخاص طرف صحبت ما احساس بهتري پيدا مي كنند. شما هم مي توانيد با كمي تغيير اين مطلب را به همسر، دوست و يا همكار خود اطلاع دهيد. مي توانيد به همسرتان بگوييد، به شدت عصباني هستم، اما به تو علاقه دارم. اگر با يكي از همكاران نزديك خود اختلافي داريد مي توانيد بگوييد، در اين باره نظرات ما كاملاً متفاوت است. من با نظر تو موافق نيستم. اما مي دانم كه اين مسأله را حل مي كنيم و مي خواهم بداني، من به تو احترام مي گذارم و از اين كه همكار تو هستم خوشحالم . هدف اين طرز برخورد اين است كه موتور وجود خود را روغن بزنيد تا نرم و ملايم كار كند. اغلب ما اگر بدانيم، مورد علاقه و توجه هستيم مي توانيم ناراحتي ها و فشارهاي زيادي را تحمل كنيم. در شيوه نوازش به طرف مقابل مي گوييد با آنكه از كار يا سخن او دلگير هستيد به او علاقه منديد و به وي احترام مي گذاريد. بنابراين براي به دست آوردن اين مهارت به نكات زير توجه فرماييد:

1ـ روي هم رفته اغلب مردم مايلند، مورد نوازش قرار بگيرند و بر كارشان ارج گذاشته شود. بيشترين نگراني اشخاص از اين است كه تحقير شوند، مورد قبول واقع نشوند و يا درباره آنها داوري شود.
2ـ طرف صحبت خود را مطمئن كنيد با آنكه از او عصباني يا با او موافق نيستيد احترامش را حفظ خواهيد كرد. او براي شما شخصيت مهمي است.
3ـ بگذاريد مخاطب صحبت شما بداند مي خواهيد مسأله موجود رابه شكل رضايت بخشي حل كنيد.
4ـ از شخصيت آنها انتقاد نكنيد. انتقاد شخصي با انتقاد از كار و رفتار متفاوت است.
5ـ مهارتهاي گوش دادن و ابراز وجود كردن در نهايت روشن هستند. ارتباط واقعي ناشي از روح احترام براي خود و براي طرف مقابل شماست. اگر هدف شما اين است كه حق به جانب بودن خود را ثابت كنيد و اگر مي خواهيد آنها را مقصر جلوه بدهيد، هر شيوه ارتباطي بي تأثير مي شود. اما اگر هدف شما حل مسأله است، اگر مي خواهيد به طرز فكر و احساس طرف مقابل خود آشنا شويد، اين روشها در حكم ابزار مطمئني هستند كه مي توانيد از آنها استفاده كنيد.

تا اين جا درباره شيوه هاي صحيح برقراري ارتباط، گوش كردن و ابراز احساسات مطالبي را متذكر شديم. البته بايد توجه داشته باشيد كه فقط خواندن اين مطالب نمي تواند كمكي به شما بكند، بلكه تكرار و عمل كردن به آنها مي تواند در برقراري ارتباط شما باد يگران مؤثر واقع شود. انسان مايل است با ديگران در ارتباط باشد، ارتباط روحي، اخلاقي، اجتماعي. ولي اگر فاقد مهارتهاي لازم براي بــرقراري اين ارتباط باشد به انزا و گوشه گيري سوق داده مي شود.
گفتگو كردن با افراد، عامل برقراري رابطه و ارتباط انسان با محيط است. ما در رابطه با ديگران از گفتگو با آنهاچيزهاي تازه فرامي گيريم. از تجارب آنها استفاده مي كنيم و در تجزيه و تحليل تجارب خود كه آنها را با ديگران در ميان مي گذاريم به مسايل و نكات تازه برخورد مي كنيم و در نتيجه افق نظرمان وسيع تر مي شود و هرچه در اين راه جلوتر برويم به آگاهي هاي تازه تري دست مي يابيم. دوستي با اشخاص، تنها از راه گفتگو با آنها ايجاد نمي شود. بلكه رفتار ما در اين مورد نقش اساسي دارد. بررسي هاي علمي نشان داده است، هفتاد درصد رابطه ديگران با ما نتيجه رفتارمان با آنهاست،يعني زبان رفتار كه در بسياري موارد گوياتر و مؤثرتر از زبان گفتار است. زيرا احساسات و عواطف ما را به نحوي منعكس مي كند و نشان مي دهد، تا چه حد براي دوستي با ديگران آمادگي داريم. كساني كه نمي توانند دوستي ديگران را به خود جلب كنند از آن جهت است كه در برخورد با آنها رفتاري مطلوب ندارند. مثلاً در هنگام صحبت كردن، چهره آنها درهم است، به چشمان طرف نمي نگرند، خنده بر چهره آنها نقش نمي بندد. چهره شاد با نگاه مشتاقانه همراه با تبسم مي تواند هركسي را به خود جلب كند. پس موفقيت در ارتباط با ديگران در اين است كه در حقيقت آنها را دوست بداريم. يكي از دانشمندان بزرگ به نام آلفرد آدلر در اين زمينه گفته اي دارد كه بي مناسبت نيست در اينجا آورده شود. او مي گويد: كسي كه مردمان را دوست نمي دارد و در وجود خود علاقه اي نسبت به آنها احساس نمي كند، هميشه تنهاست و در زندگي بيش از ديگران دچار سختي و مشكلات مي شود. مردم بيكار و وامانده كساني هستند كه از نعمت دوست داشتن ديگران محروم مانده اند. در برخورد با اشخاص تكنيكهاي چندي وجود دارد كه رعايت آنها شما را در برقراري ارتباط با ديگران ياري مي كند.

تكنيكهاي ارتباط با ديگران

در ايجاد ارتباط با ديگران به تكنيكهاي زير توجه كنيد:

تبسم
وقتي كسي با روي خوش همراه با تبسم با فرد ديگري به صحبت مي پردازد، در حقيقت او با اين طرز رفتارخويش مي خواهد به طرف مقابل بفهماند، مايل است با او رابطه اي برقرار كند و او نيز به نوبه خود، در مقابل اين تمايل جواب مساعد مي دهد. تبسم همه جا نشانه آن نيست كه شما از زندگي خود راضي و شاد هستيد ولي هنگامي كه با فردي آشنا مواجه مي شويد يا مي خواهيد با كسي اظهار دوستي كنيد، تبسم شما محيط مساعدي براي رابطه دوستانه شما با او به وجود مي آورد. شما بايد توجه داشته باشيد كه برخورد با ديگران با چهره اي كه از خود در هنگام ملاقات نشان مي دهيد، در جلب دوستي آنها رابطه و نقش مؤثر دارد.

برخورد خوش
زماني كه در برخورد با ديگران رفتار شما رسمي و دور از نشانه هاي دوستي است، طبعاً نبايد انتظار داشته باشيد، طرف مقابل به دوستي با شما تمايلي داشته باشد. شما مي توانيد با حركات دست و چهره به فرد طرف صحبت خود نشان بدهيد كه براي او احترام قايليد و به دوستي او علاقه مند هستيد. ابرو در هم كشيدن و سربر روي دست گذاشتن، معمولاً نشانه هاي بي ميلي نسبت به رابطه و دوستي با ديگران است. در برخورد با ديگران گشاده رو باشيد و با حركات سرد و دست و چهره خويش علاقه و تمايل خود را براي جلب دوستي آنها نشان بدهيد و مطمئن باشيد كه در اين رابطه رفتار شما بدون پاسخ نخواهد ماند. برخورد سرد و عاري از دوستي، طرف مقابل را از شما دور مي كند. با فردي كه مي خواهيد دوست شويد رفتاري دوستانه داشته باشيد.

رفتار دوستانه
با رفتار خوب خود به طرف صحبت خويش عملاً نشان بدهيد كه به دوستي او علاقه مند هستيد و براي او و براي گفته هايش اهميت قايل مي شويد. در گفتار خود با او نقش متكلم وحده را بازي نكنيد، بگذاريد او هم به نوبه خود درباره مطالبي كه مورد بحث است، اظهارنظر كند. به اين ترتيب حد صحبت را هميشه نگهداريد. آداب و سنن اجتماعي را رعايت كنيد. رفتارآدمي به منزلهٌ زبان غيركلامي او تلقي مي شود. قضاوت افراد به ظاهر رفتار ديگران است نه به باطن آنها شما هر قدر آدمي اجتماعي و علاقه مند به حفظ رابطه با ديگران باشيد، مادامي كه نتوانيد در اين رابطه رفتاري مطلوب از خود نشان بدهيد در مقصود خود كه جلب دوستي ديگران است، موفق نخواهيد شد.

حركت سر به نشانه تأييد
هنگامي كه طرف مقابل شما به صحبت مي پردازد، حركت سر به نشانه قبول سخنان طرف مقابل همراه با تبسم و رفتاري دوستانه، مي تواند شما را در ايجاد رابطه و دوستي با او موفق گرداند. همچنين سعي كنيد سخنان شما در وضعي خوشايند به پايان برسد وهر دو طرف از نتيجه مكالمه خود راضي باشيد. نكته قابل توجه ديگر اينكه اغلب اشخاص ترجيح مي دهند، ا گرچيزي از كسي مي خواهند آن را به طور مستقيم بر زبان نياورند و پاره اي ديگر هرچه مي خواهند به طور مستقيم درخواست كنند. بهتر همان است كه مطالب خود را بي پرده و به طور مستقيم ابراز كنيد، به اين ترتيب اثر خوبي در ذهن او خواهيد گذاشت كه حاكي از اعتماد و يكرنگي شما با او خواهد بود. پس بهتر است با ديگران صادق باشيد و رفتار آنها را حمل بر حسن نيت آنها كنيد. چه بسا كه قضاوت شما درست باشد. نظرات خود را بي پرده بيان كنيد و نظرات ديگران را به همان سادگي جويا شويد. از قضاوتهايي كه مبناي درستي ندارد، احتراز كنيد.
توجه به اين تكنيكها كه بسيار ساده مي نمايد، مي تواند شما را در برقراري ارتباط با ديگران و كسب مهارت در مكالمه ياري دهد. شما مي توانيد اين تكنيك ها را در زندگي خود و برحسب دلخواه خويش به كار بنديد.



:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

چرا "پريدخت" ناكام ماند؟

چهار مولفه يي که به نظر مي رسيد سريال مناسبتي «پريدخت» در ماه محرم را به اثري قابل تامل تبديل کند، به نقاط ضعف آن تبديل شد. فيلمنامه پريدخت را احمد رفيع زاده نوشته که فيلمنامه نويس سريال «ساعت شني» هم است. ضعف فيلمنامه پريدخت در وهله نخست نشان از اين نکته دارد که ساعت شني در کارنامه نويسنده اش برگ برنده يي است که ظاهراً قرار نيست به اين زودي دوباره تکرار شود. اين مساله را با توجه به فيلمنامه مصائب دوشيزه که کار رفيع زاده است با جرات بيشتري مي توان گفت. البته اين پيش فرض اول است. مي توان از منظر هاي ديگري نيز به ماجرا نگاه کرد که نويسنده در پريدخت کاملاً دچار محدوديت شده است و بناي کار خود را بر پذيرفتن يک کار سفارشي گذاشته است. وقتي مي گوييم سفارشي به منزله آن نيست که چون پريدخت مناسبتي است بايد سفارشي درآيد. اين موضوع را مي توان با توجه به شب دهم حسن فتحي به طور کلي رد کرد. در اينجا منظور از سفارشي نويسي آن چيزي است که گروه توليد دچار آن شده اند و طبعاً گريبان نويسنده را نيز گرفته است. سياست متوليان توليد اين سريال اعم از مديران تلويزيوني پروژه و دست اندرکاران توليد آن باعث شده، پريدخت برخلاف انتظار به کاري نچسب تبديل شود و ثابت کند که يک گروه حرفه يي با مولفه هاي خوب نيز مي توانند کاري بد توليد کنند. پريدخت در فيلمنامه وفادار به المان هايي سفارشي مانده است که از بيرون بر کار تحميل شده و البته نويسنده نيز چندان در قيد پنهان کردن اين مولفه هاي تحميل شده نبوده است. سامان مقدم در سينما، کارنامه قابل تاملي از جهت کارگرداني اثري خوش ساخت و مخاطب پسند دارد که همين نکته باعث گمانه زني هايي درباره پريدخت، قبل از پخش شده بود. اما به نظر مي رسد همچنان که پيش از توليد يک اثر در گزارش ها و تحليل ها به نقاط قوت يک پروژه در دست توليد اشاره مي شود، بايد بعد از پخش نيز مروري بر همان تحليل ها و گزارش ها داشت و آسيب شناسي کرد که چه اتفاقي، معادلات و گمانه زني ها را به هم زده است. سامان مقدم در کارنامه تلويزيوني خود، کارگرداني سريال همراز را پيش از پريدخت داشت که البته موفق تر از پريدخت بود، اما هم اکنون هر دو کار نشان از آن دارد که مقدم يا رسانه تلويزيون را بخوبي نمي شناسد يا اينکه اين رسانه را دست کم گرفته است. در هر دو صورت به نظر مي رسد مديران تلويزيون در انتخاب هايشان براي توليد اثري که قرار است آبروي سريال هاي نمايشي در ماه محرم باشد، بايد دقت بيشتري به خرج بدهند. علي مصفا و ليلا حاتمي مولفه ديگري هستند که بر خلاف انتظار سريال پريدخت را به اثري متوسط رو به پايين تبديل کردند. اين زوج هنري در کارنامه کاري خود، تجربه درخشاني چون کيف انگليسي به کارگرداني ضياءالدين دري را داشتند. سريالي که هنوز هم به عنوان يکي از بهترين هاي توليدات تلويزيوني محسوب مي شود. مصفا و حاتمي در سينما نيز تجربه هاي درخشاني چون بازي در ليلا و پري را دارند که براي منتقدان و مخاطبان سينما مثال زدني است. ماجراي بازي هاي ضعيف به بازيگران ديگر سريال پريدخت از جمله کامبيز ديرباز و داريوش ارجمند نيز برمي گردد. هر چهار مولفه يي که برشمرده شد، تحت هدايت تهيه کننده اثر؛ يعني رامين عباسي زاده صورت گرفته که در برابر مديران تلويزيون، بايد اولين گزينه پاسخگو باشد. عباسي زاده، تهيه کننده سريال همراز مقدم نيز بود. جداي از مواردي که ذکر شد و به گروه توليد مربوط مي شود، پريدخت در گروه فيلم و سريال شبکه دو سيما توليد شده است که سريال مناسبتي قابل توجه ميوه ممنوعه در آن براي ماه رمضان امسال توليد و پخش شد. مهدي فرجي به عنوان مديري که تجربه توليد سريال هاي موفق زيادي را در کارنامه کاري خود دارد، به حتم از توليد پريدخت با اين نقاط ضعف نبايد چندان راضي باشد. آنچه پريدخت را به اثري سفارشي نامناسب تبديل کرده است، به حتم شامل مولفه هايي کلي تر مي شود که به نظر مي رسد جسارت را در توليد يک اثر خلاقانه و ماندگار با توجه به تيم حرفه يي بسيار کم رنگ کرده است.

 



:: بازدید از این مطلب : 205
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
گروه فرهنگي؛ جشنواره فيلم فجر در فاصله 10 روز مانده به برگزاري همچنان درگير انتخاب فيلم هايش است و همچنان گمانه زني ها درباره فيلم هاي راه يافته به بخش هاي مختلف ادامه دارد. در چند روز گذشته شايعات درباره عملکرد هيات انتخاب و ايراداتي که به تعدادي از فيلم ها گرفته شده است موضوع اصلي محافل سينمايي بوده و هر ساعت شنيده هاي جديدي دراين باره به گوش مي رسد. اصلي ترين شنيده ها حکايت از آن دارند که مديران جديد جشنواره سخت گيري هاي بيشتري در پذيرش فيلم ها اعمال کرده اند و بر اساس آن فيلم هاي زيادي براي حضور در جشنواره مجبور به اعمال اصلاحيه هايي شده اند. دامنه اين اصلاحيه ها متفاوت بوده و از چند ديالوگ تا چندين صحنه را دربر مي گرفته است. در اين ميان گفته مي شود مديران رده بالاي سينمايي کشور هم وارد موضوع شده اند و ظاهراً در جهت حل مشکل نيز گام هايي برداشته اند. ديروز عصر آخرين جلسه هيات انتخاب بعد از نمايش چند فيلم براي شخص معاون سينمايي وزارت ارشاد برگزار شد و اگر اتفاقي نيفتد امروز ليست نهايي فيلم ها اعلام مي شود. تا آخر وقت ديروز شنيده مي شد که مشکل چند فيلم مهم حل شده است و شاهد نمايش آنها در جشنواره خواهيم بود. اما خبر جديد درباره جشنواره شيوه متفاوت نمايش فيلم ها در جشنواره امسال است که براساس آن تعداد سينماهاي جشنواره در نيمه اول و دوم متفاوت خواهد بود. به اين ترتيب که چند سينماي محدود فيلم هاي بخش بين الملل را نمايش خواهند داد و با آغاز بخش سينماي ايران چند سينماي ديگر مانند آفريقا، استقلال و عصر جديد به جمع سينماهاي قبلي مانند فرهنگ خواهند پيوست. همچنين در بخش بزرگداشت ها نيز بعد از لغو قطعي برنامه مازيار پرتوي بزرگداشت ها محدود به پروانه معصومي و مسعود جعفري جوزاني شده است که در کنار علي حاتمي و رسول ملاقلي پور قرار خواهند گرفت و برنامه بزرگداشت شان در مراسم افتتاحيه همراه با معرفي برگزيدگان بخش مواد تبليغي برگزار خواهد شد.

ديروز فيلم هاي بخش کوتاه و مستند اعلام شدند که بر اساس آن در بخش مستند بلند فيلم هاي «بازارهاي ايراني» ساخته پيمان زندي، «بم شهر بي دفاع» ساخته ميترا منصوري، «به کجا تعلق دارم» ساخته مهوش شيخ الاسلامي، «پرديس پارسي» ساخته فرشاد فرشته حکمت و «جادوگر» ساخته رضا درميشيان، «حديث سرو» ساخته عبدالرسول گلبن، «زنبق و خاکستر» ساخته محمدرضا عرب و «هفت رخ فرخ ايران» ساخته فرزين رضائيان از جمله فيلم هاي حاضر در اين بخش هستند. در بخش مستند کوتاه 13 مستند نيمه بلند و کوتاه ايراني در بخش مسابقه «آثار مستند- جشنواره جشنواره ها» بيست و ششمين جشنواره بين المللي فيلم فجر رقابت مي کنند.

«روشنان» ساخته محسن رمضان زاده، «سيانوزه» ساخته رخساره قائم مقامي، «طعم خورشيد» ساخته عباس اميني، «قدرت» ساخته مهرناز اسدي، «گورستان بي نام» ساخته نصير درويش وند، «من انرژي هسته يي نيستم» ساخته مهدي قربان پور و «نزديک تر از نفس» ساخته پريوش نظريه از جمله اين فيلم ها هستند.

«بومرنگ» ساخته داريوش غريب زاده، «تابلو» ساخته عليرضا طالب زاده، «تنگ خالي ماهي» ساخته عاطفه خادم الرضا، «چاووش» ساخته فرخ حنيفه نژادزيبايي، «خدا مي بيند» ساخته رضا جمالي، «خواب سرد» ساخته پيمان نهان قدرتي، «داستان شب بلوار» ساخته مهران ولي پور، «در خانه ما» ساخته مريم کشکولي نيا، «راه رفتن روي ريل ها» ساخته سيدوحيد حسيني نامي، «روي خط» ساخته محمد صوفي، «سريدن روي يخ نازک روز جديد» ساخته ابوالفضل طالوني و سجاد آويني، «شب روز برفي» ساخته دانش صلواتي و بابک صلواتي، «صندلي کنار پنجره» ساخته فرود عوض پور، «قفس» ساخته وحيد نصيريان، «ميخانه سبز» ساخته داريوش ياري، «نقش» ساخته شيما منفرد، «هزار و يک شب» ساخته هدا مسعودي و «همه روزهاي خوب» ساخته مهدي جعفري فيلم هاي کوتاه جشنواره هستند.


:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
نقد يك منتقد بر «‌دو قدم مانده به صبح»‌؛
«اين برنامه از آثار گفت‌وگو محور ديگر متمايز شده»
«افرادي كه كاملا به تلويزيون بي‌اعتماد بودند به اين برنامه آمدند

يك منتقد گفت: روي عناصر مختلف برنامه‌ي « دو قدم مانده به صبح» كار شده است كه اجراي خوب، دكور، ودله‌هاي مناسب از جمله‌ي آن‌هاست.

كيوان كثيريان در بخش اجرا، نوع اجراي «صلاح‌علا» و ادبيات خاص و اشرافي كه او روي مسايل مختلف دارد، اين برنامه را از آثار گفت و گو محور ديگر متمايز كرده است؛ از سوي ديگر با توجه به اعتبار «صالح‌علاء»، «دو قدم مانده به صبح»‌، توانسته است برخي از افراد مطرح را به خود جذب كند.

وي با بيان اين كه استفاده از مجري ـ كارشناسان ثابت در هر حوزه، يكي از امتيازات بزرگ اين برنامه است، تاكيد كرد: بهره‌گيري از افرادي چون فريدون جيراني و محمد رحمانيان، علاوه بر افزايش جنبه‌ي تخصصي مباحث، موجب حضور مهمانان برجسته به برنامه شده است و افرادي كه كاملا به تلويزيون بي‌اعتماد بوده‌اند به «دو قدم مانده به صبح» مي‌آيند.

كثيريان با اشاره به ويژگي‌ها يك مجري ـ كارشناس گفت: ‌لزوما نيازي نيست اين گونه افراد خوش چهره و خوش بيان باشند، چرا كه قرار است از اعتبار و سواد آنان در برنامه استفاده شود بنابراين تنها مجري « دو قدم مانده به صبح»، «صالح‌علا» است.

وي در ادامه اظهار كرد: با توجه به برخورداري از تجربه و سابقه كافي «صالح علا» عنصر مزاحمي در برنامه محسوب نمي‌شود و در زمان نياز وارد بحث كارشناسان و مهمانان مي‌شود. او مانند بسياري از مجريان برنامه‌هاي تلويزيوني نيست كه بدون برخورداري از تسلط وارد بحث مي‌شوند، چون خيال مي‌كند اگر حرف نزنند، بيكار هستند و ممكن است عذر آن‌ها را بخواهند.

اين روزنامه‌نگار درباره‌ي جنبه‌هاي تصويري «دو قدم مانده به صبح» گفت: اين برنامه دكورجذابي دارد، علاوه بر آن به زواياي دوربين نيز توجه دقيقي شده است يعني برنامه دكوپاژ دارد و... عنوان بندي برنامه نيز زيباست.

وي در زمينه‌ي زمان پخش «‌دو قدم مانده به صبح» اظهار كرد: همان گونه از اسم برنامه مشخص است ، اين برنامه در ساعات پاياني شب بايد پخش شود، از سوي ديگر آدم‌هاي جدي معمولا تا دير وقت بيدار هستند. بنابراين مي‌توانند از اين برنامه استفاده كنند. در اين شرايط زمان پخش «‌دو قدم مانده به صبح» مناسب است.

كثيريان در پايان با اشاره به رسالت شبكه‌ي چهار سيما يادآور شد: با توجه به طرح مباحث جدي و تخصصي در اين برنامه، «دو قدم مانده به صبح» توانسته است به رسالت شبكه چهار كه همانا جذب فرهيختگان است، نزديك شود.



:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

دانلود فیلم ۲۰۱۰ Blue Valentine با کیفیت بالای DVDScr

دانلود فیلم Blue Valentine



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
دانلود سريال طنز قهوه تلخ به کارگرداني مهران مدیری
این سریال صرفا جهت معرفی اثر با کیفیت معمولی در سایت قرار می گیرد. برای حمایت از فیلم و عوامل آن ، سریال را به صورت اورجینال خریداری نمایید.



:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی مهرنوش با نام هميشه كم ميارمت با 2 کیفیت



:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

آلبوم جديد و فوق العاده زيبا و شنيدني شهياد به نام با اجازه با 3 كيفيت



:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

آهنگ جدید و بسیار زیبای Rihanna با نام Haunted با 2 کیفیت EXCLUSIVE



:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

آهنگ جديد و بسيار زيبا از امير پيشه ور به همراه مهدي با نام نموندی با 2 کیفیت

( تنظیم : مهدی درمان - ترانه سرا : پیمان دوستی )



:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

آهنگ جدید و بسیار زیبای صادق دهقان به همراهی دی جی مریم به نام تک قبر با 3 کیفیت



:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
دانلود سریال فوق العاده زیبای The Vampire Diaries با لینک مستقیم و سرعت بالا


{ 1 فصل کامل ، فصل 2 ، آپدیت تا قسمت 12 }

http://www.up98.org/images/sj3n2wmwpkw9y9o4t7tk.jpg



:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

| دانلود فیلم Shanghai 2010 با لینک مستقیم ||



:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

آهنگ جدید و بسیار زیبای رضایا با نام عادت ... با  کیفیت128  l Exclusive l



:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

می شود چاپ در جرآید روز
عکس و شرح حوادث جان سوز

سوژه هاشان ز بس که تکراری است
مایه ی زجر و مردم آزاری است

غیر بعضی که داغ و پربارند
همه اجزای ثابتی دارند

قاتل و سارق و جنایت کار
تلفات و شکایت و اقرار

همه این واژه ها که خوش فرم اند
پی اخفای ریشه ی جرم اند

شده مانند داستان عملاً
این خبر ها و سوژه ها ،مثلاً:

قصه ی قتل دختری ساده
که به مردی شرور دل داده

روزی از بخت و قرعه ی فالش
آدمی رذل  کرده دنبالش

گفته:«خواهر!اجازه است؟! سلام
بنده هستم غلام تان:شهرام

پسر مرتضی جواهر ساز
سی و یک ساله، بچه ی اهواز

عاشق بی قرارتان هستم
الغرض خواستگارتان هستم

رفته دیگر اراده ام از دست
عشق تان بی اراده ام کرده است

ته بن بست ،کوچه سوّم
آخرین خانه،واحد دوّم،

زنگ یک: خانه ی محقّر ماست
مادرم چشم انتظار شماست!»

بعد از این حرف های افسون ساز
ناگهان نیش دخترک شده باز

رفته با پای خود به دام بلا
داده بر باد جان و مال  و طلا

فقر و تبعیض بس که حاد شده
قصّه هایی چنین زیاد شده

قصه ی خواستگار قلابی
کشت و کشتار داخل لابی

قتل و فحشا و کودک آزاری
اعتیاد و کلاه برداری
 
بین اخبار بد شدیم پِرِس
بار الها! خودت به داد برس!



:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

این که خوابیده است اینجا آدمی جوگیر بود
ظاهرش جیغ و صدایش عینهو آژیر بود

از همان وقت تولد داخل گهواره اش
دایماً دلواپس آمار مرگ و میر بود

این اواخر دستش آمد تازه دنیا دست کیست
سعی کرد آدم شود البته دیگر دیر بود

شعرهایش گرچه از ذوق و لطافت بهره داشت
غُر غُر و زخم زبانش بدتر از شمشیر بود

از لحاظ تیپ و ظاهر هیچ چیزی کم نداشت
مانتویش خفّاشی و پوتین و کیفش جیر بود

آن اوایل ساق و سالم  عشق را شوخی گرفت
این اواخر عاشق مردی مریض و پیر بود

بس که تنبل بود حال مردم آزاری نداشت
در عوض یک عمر طفلک با خودش درگیر بود

شر به پا می شد اگر خیرش به جایی می رسید
شیر هم می داد اما گاو نُه من شیر بود

گرچه از خدمت به محرومان نمی شد هیچ سیر
بی تعارف گاه گاهی از خودش هم سیر بود

عینهو دیوانه ها  در گوشه ای متروک و دنج
صبح تا شب دست وپاهایش به هم زنجیر بود

سالها جان کند تا چیزی شود اما نشد
کوشش وسعی و تلاشش در خور تقدیر بود!

منتشر شده در  لوح



:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

پسر عمه ام رَپِر شده است
اهل ژست و ادا و قِر شده است

صورتش را سیاه کرده خفن
خط ریشش رسیده تا گردن

ته صدایش گرفته و خشن است
عشق تیپ و قیافه فَشِن است

نه دلش می کشد به مایه ی شور
نه سه گاه و نه دشتی و ماهور

نه دهل می شناسد و گیتار
نه کمانچه نه دایره نه سه تار

نه تب عشق و جام مِی دارد
نه هوای دِلِی دِلِی دارد

نه که فهمیده معنی رپ چیست
رپ به معنای واقعی این نیست

هیچ چیز از هنر نمی داند
کارهای سخیف می خواند:

«مانتو ی تنگ و دامن کوتاه
تاپ سِک...»لااله الا الله!

وضع و حالش اگرچه ناجور است
شده دلخوش به این که مشهور است

شده معروف بین نسل جوان
صاحب نام و شهرت و عنوان

عشق نسرین و نرگس و رعناست
پس از او انتقاد بی معناست

گرچه از هر لحاظ تعطیل است
مایه افتخار فامیل است!



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
شده اسباب مرگ ومیر نفوس
جاده های کمرکش چالوس

جاده هایی که بی سر انجام اند
باب طبع جوان ناکام اند

به خصوص آن جوان بیچاره
که پس از چند سال یکباره،

زده و بی خیال کار شده
داخل «پی کِی»اش سوار شده

فکر راه گریزی از خانه است
خسته از کارهای روزانه است

دوست دارد که قیل وقال کند
بعد یک عمر عشق و حال کند

غافل از این که مرگ دشنه به دست
گوشه ی جاده حیّ و حاضر هست

منتظر مانده تا که آن طفلک
بی محابا به حکم چرخ و فلک

با همه درد و غصه و تب و تاب
بزند دل به جاده های خراب

تا بیفتد به پای خود به هَچَل
که چنین گفته است شیخ اجل:

«گر زهفت آسمان گزند آید
راست بر عضو مستمند آید»
***
ملک الموت واجب التجلیل
حضرت مستطاب عزرائیل

گرچه محکوم جبر و اجباریم
ما جوانیم و آرزو داریم!

شده اوضاع جاده ها مهلک
این قدر توی جاده ها نپلک!

چاپ شده در روزنامه شرق مورخ چهارشنبه سوم آذر 1389

پی نوشت :این شعر را روز خاکسپاری دوستم نوشتم،هم دانشگاهی ام بود و دوستدار شعر و طنز .روحش شاد.

 



:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی

گربه مسکین!اگر پر داشتی
سرنوشتی مثل کفتر داشتی

سالها کنج قفس با دلخوری
چشم خیس و گونه ی تر داشتی

در قفس پیژامه ،دمپایی به پا
چون جناب عطریانفر داشتی

جای ولگردی میان کوچه ها
چند تا فرزند و همسر داشتی

وی بسا چون گربه اشراف شهر
کلفت و دربان و نوکر داشتی

می شدی پروار اما در عوض
همسری باریک و لاغر داشتی

روزها با شهره می گشتی و شب
دِیت*با لیلا فرو هر داشتی

جای جوی آب و سطل آشغال
خانه بر سرو و صنوبر داشتی

جوجه های خوشگل و تو دل برو
چند ماده چند تا نر داشتی

پیش چشم گربه های در به در
وضع و حالی حسرت آور داشتی

ای بسا از غصه شاعر می شدی
چند دیوان شعر از بر داشتی

عشق آزادی خرابت کرده بود
حسرت پرواز در سر داشتی

گربه مسکین اگر پر داشتی
وضع و شکلی خنده آور داشتی!

*قرار ملاقات خارجی!



:: بازدید از این مطلب : 280
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی


آنچه داروی درد انسان است
کافه ای دنج در لواسان است

ساکت و بی صدا و خوش منظر
کافه ای باب طبع اهل هنر

کافه ای دور از این هیاهو ها
غرق در عطر یاس و شب بو ها

که در آن مثل باغ های بهشت
بشود شعر و قصه خواند و نوشت

کافه ای که  در آن ندارد راه
وِر وِرِ زنگ گوشی همراه

نه پیامک به کار می آید
نه صدای هوار می آید

کافه ای که در آن هیاهو نیست
وب و جی میل و سایت یاهو نیست

دور از آن همه شما-ایشان
کافه ای باب میل من که در آن،

جز صدای بنان نمی آید
بوی سیگار از آن نمی آید

گر چه یک خُرده لوس و رویایی است
کافه ای واقعا تماشایی است!
 

چاپ شده در روزنامه شرق مورخ ۲۸مهر ماه



:: بازدید از این مطلب : 253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی خالقی
 در گذراندن اوقات به شیوه برخی نسوان و استفاده بهینه ایشان از زمان و مکان فرماید:

چون که زن های ساده و بیکار
همه از جمله بنده و سرکار،

دور هم فرصتی به دست آرند
دوست دارند،دور بردارند

صحبت از بینی قمر بکنند
پشت هم غیبت از سحر بکنند

با سخن های کذب حال کنند
داد و فریاد و قیل و قال کنند

وای اگر حرف فال هم بشود
آن وسط قهوه نیز دم بشود

الغرض خانمی که توی محل
هست شیّاد و ناقلا و دغل

با همین قهوه از زنان ،به وفور
می کند استفاده ی ناجور

به هر آنکس مطابق حالش
گوید از آنچه دیده در فالش

مثلاً رو به دختری دمِ بخت
می دهد وعده که:«خیالت تخت،

که فلان شاهزاده با الگانس
رفته دنبال دختری خوش شانس

از قضا شاهزاده بین گذر
شده ماشینش از جلو پنچر

چشمش افتاده توی چشم شما
رفته از بخت خوش به حال کما

شده بی اعتنا به آن دختر
دیده چون دختری از آن بهتر!

تاج و تور عروس بی کم و کاست
داخل استکانتان پیداست

عکست افتاده صاف داخل فال
مژده بر تو عروس خوش اقبال!»

***
با همین حرف های بیهوده
همگی می شوند آلوده

چون که هر یک به شخصه درگیرند
یک به یک فال قهوه می گیرند

عاقبت وقت و پول را به هدر،
می دهند این زنان خوش باور

روز تعطیل با همین تدبیر
می کند روحیاتشان تغییر!

چاپ شده در روزنامه شرق مورخ 14 مهر ماه



:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : | نظرات ()